Villa

Bergvärme villa – ett bra sätt att spara på energin

Vi erbjuder en totalentreprenad för bergvärme i din villa, där mark och berg är värmekällan.

Det finns två huvudskäl att skaffa bergvärme till sin villa – ekonomin och miljön. Både du och naturen kommer att tjäna på att installera en bergvärmepump.

Är du intresserad av att installera bergvärme i din villa? Välkommen att kontakta oss redan idag så återkommer vi med information och offertförslag. Vi har stor erfarenhet av att installera bergvärme och gör alltid jobbet enligt alla gällande regler.


Bred kompetens inom VVS

Vid sidan av bergvärme erbjuder vi en rad andra tjänster inom VVS. Vår idé är att kunden inte ska behöva söka nya hantverkare varje gång hjälp behövs. Vi är alltid bara ett telefonsamtal bort.

Vi erbjuder rotavdrag för privatpersoner med 35% av den totala offerten. Rotvdraget sker direkt på fakturan och vi sköter allt samt ansöker om avdraget hos Skatteverket.

Med stigande elpriser och dyr olja väljer idag allt fler människor att installera bergvärme i sina villor för att spara på uppvärmningen. Bergvärme är en säker värmekälla som sköter sig själv när värmepumpen är installerad. Det finns heller ingen anledning att oroa sig för stigande elkostnader. Elektriciteten som driver själva pumpen innebär bara en mindre kostnad.

Bergvärme är ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att utnyttja naturlig värme och energi som finns i marken. En modern värmepump är det bästa sättet att värma upp vattensystemet i ditt hus.

Vi sköter hela installationen

Vi är entreprenören som kan installera bergvärme som levererar en lång tid framöver. Vi borrar och installerar din bergvärme enligt alla konstens regler. Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade att utföra detta arbete.

För oss är det av största vikta att du som kund blir nöjd och kan spara pengar på att installera bergvärme i din villa. Vi tummar aldrig på kvaliteten – det bästa för våra kunder är det enda som är gott nog för oss.

Intresserad av bergvärme i din villa i Göteborg? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast med information och offertförslag.

bergvärme göteborg villa

Bergvärmepump är en framtidsinvestering för din villa