Övriga tjänster

Vi tillhandahåller allt inom VVS och värmepumpar

Vi erbjuder det mesta inom VVS, grundtanken är att kunden ska slippa leta efrer nya hantverkare varje gång det behövs hjälp. Vi gör allt inom VVS - från mindre jobb som att byta kran eller duschblandare till större arbeten som badrum, kök, tillbyggnader, värmesystem och andra större entreprenader. 

Värmepumpar

Solen är en fantastisk energikälla. Solenergi lagras i luft, berggrund, mark och vatten och kan utvinnas genom värmepumpar av olika slag. Ett effektivt utvinnande av denna energi kan ge dig stora besparingar – i vissa fall ända upp till 85 procent.

Vid sidan av bergvärmepumpar så tillhandahåller vi även pumpar för luft/luft, luft/vatten, vätska/vatten och frånluft.

Värmepumpen använder ungefär 1 del elenergi för att utvinna 3 delar solenergi. Dessutom är alla kvalitativa värmepumpar utrustade med en elpatron som kan ge extra tillskott av el under vintern eller om något fel skulle uppstå i systemet.

Livslängden på en värmepump är varierande, men generellt sett ska en värmepump från en bra tillverkare hålla i mellan 20 och 30 år.

Fläktkonvektorer

Om du tycker det är för varm emellanåt kan du få hjälp att anpassa temperaturen med hjälp av en våra fläktkonvektorer, som är avsedda att ge både kyla och värme.

Varmvattenberedare

Vi tillhandahåller även kvalitativa varmvattenberedare från Thermia, som passar till de flesta olika behov, från fritidshus och småhus till villor. Hos oss finns också en specialdesignad varmvattenberedare som passar till vår värmepump Thermia Eko.

VVS

Våra duktiga VVS-installatörer kan utföra det mesta, från byte av värmesystem till badrum och avlopp i samband med en renovering eller nybyggnad.

Service på din anläggning

Vi utför gärna förebyggande service på din anläggning, som är det bästa sättet att ordna bra funktion och minimalt slitage på din värmeanläggning. Vi finns alltid till hands för service, du kommer du inte att behöva några fler kontakter i dessa frågor.

En bergvärmepump är en investering för framtiden