Om oss

Ett VVS-företag med snabb tillväxttakt

Västkustens Rör & Värme AB är ett VVS-företag som grundades i Göteborg år 2019 av Alexander Hjelm, Mike Hjelm & Björn Emanuelsson. Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och kände ett stort behov av duktiga rörläggare. Då startade vi Västkustens Rör & Värme AB.

Sedan dess har företaget växt i snabb takt och vi har utfört många installationer av värmepumpar. Inga jobb är för små eller för stora för oss. Vi tar hand om alla kunder! 

Just värmepumpar är vår kärnverksamhet inom VVS-området. Vårt mål är att fortsätta växa och utöka våra tjänster till bland annat service av värmepumpar. Vi satsar kontinuerligt på att förbättra oss, bli modernare och säkerställa och behålla det goda ryktet som vi har skaffat oss med hårt arbete och kunskap.

Kvalitet och miljö i fokus för oss

Vi har en kvalitets- och miljöpolicy i centrum för verksamheten. Den innebär att vi ska kunna leverera anläggningar, system och tjänster som alltid motsvarar kundens förväntningar. Nöjda och belåtna kunder ofta lett till nya samarbeten. På det sättet har vi byggt upp en serviceverksamhet. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen, och vårt mål är att varje kund ska bli som en ambassadör för oss. 

Vi har all den expertis som behövs inom rörläggeri arbetar efter ledorden trygghet, noggrannhet och kvalitet. Vi arbetar alltid för att ha en god kommunikation med våra kunder och vi lämnar aldrig ett uppdrag förrän kunden är helt nöjd.

Vi är auktoriserade som VVS-företagare och följer de branschregler som finns och utför en säker vatteninstallation.

En bergvärmepump är en investering för framtiden