Bergvärme Göteborg

Skonsam värme – både för plånboken och miljön

Om oss

vattendroppe

 

ETT VVS-FÖRETAG MED SNABB TILLVÄXTTAKT

Vi är ett VVS-företag som startades av två vänner i Sävedalen i Göteborg år 2000. Sedan dess har företaget växt i snabb takt och vi har utfört ungefär 2000 installationer av värmepumpar.

Just värmepumpar är vår kärnverksamhet inom VVS-området. Vårt mål är att fortsätta växa och utöka våra tjänster till bland annat service av värmepumpar. Vi satsar kontinuerligt på att förbättra oss, bli modernare och säkerställa och behålla det goda ryktet som vi har skaffat oss med hårt arbete och kunskap.

Kvalitet och miljö i fokus för oss

Vi har en kvalitets- och miljöpolicy i centrum för verksamheten. Den innebär att vi ska kunna leverera anläggningar, system och tjänster som alltid motsvarar kundens förväntningar. Nöjda och belåtna kunder ofta lett till nya samarbeten. På det sättet har vi byggt upp en serviceverksamhet. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen, och vårt mål är att varje kund ska bli som en ambassadör för oss.

Vi är även återförsäljare av Thermias värmepumpar, ett miljövänligt alternativ som inte belastar miljön med några som helst utsläpp. Så mycket som tre fjärdedelar av energin som utvinns av pumpen kommer från lagrad solenergi. PÅ detta sätt kan man få sommarens värme att räcka hela vintern, smart!

I Thermia värmepumpar används bara miljövänliga komponenter och produktioner, inklusive köldmedierna.

En bergvärmepump är en investering för framtiden!