Bergvärme BRF Göteborg

Bergvärme för din bostadsrättsförening i Göteborg

Vi erbjuder även bergvärme avsedda för bostadsrättsföreningar och andra större aktörer som fastighetsägare och kommersiella fastigheter.

Kontakta oss via formuläret för att begära en kostnadsfri offert på bergvärme för din bostadsrättsförening.


Ett komplett helhetspaket

Vi kan här erbjuda ett helhetspaket där vi utöver leverans och installation även står för servicen. Med ett sådant serviceavtal kan du känna dig trygg med att din BRF har bergvärme som är att lita på. Tack vare vårt trygga och kompetenta totalentreprenad behöver du bara vara i kontakt med ett företag – vi tar hand om allt från prospektering till besiktning och underhåll.

Med hjälp av bergvärme kan din förening sänka kostnaderna för uppvärmning på ett tydligt sätt. På det sättet kan föreningen sedan till allas glädje sänka hyrorna.

Bergvärme skonar miljön

Bergvärme är dessutom en miljövänlig lösning som lönar sig i längden. Det handlar om en ganska stor grundinvestering, men efter några år så kommer bergvärme att vara lönsamt för en BRF och besparingen blir större för varje år.

Bergvärme räknas som en förnybar energikälla som hjälper till att minska förbrukningen av fossil energi. Detta gör att bergvärme är ett system som har framtiden för sig. Kontakta oss om du vill vete mer om de stora fördelar som bergvärme för med sig!

Efter många år i branschen har vi levererat många lösningar inom bergvärme för bostadsrättsföreningar. Vill du ta del av referenser så är det bara att du hör av dig till så skickar vi material som är relevant för ditt projekt.

bergvärmepump göteborg

Några tips om bergvärme

Det är en del att tänka på för en BRF innan det är dags att installera bergvärme. Här är några saker du bör veta innan det är dags.

  • För att anläggningen ska ha rätt dimension bör man ha ett gediget underlag om energianvändningen, gärna några år tillbaka i tiden.
  • Se till att behoven är tydliga, finns det några problem som kan byggas bort i samband med installationen?
  • Tydliga ekonomiska riktlinjer. Hur lång blir återbetalningstiden? Hur ser långsiktigheten ut? Hur stor blir installationskostnaden?
  • Kolla upp vilka hinder det kan finnas från myndighetshåll eller om det finns särskilda krav.

 

Är din BRF i behov att bergvärme? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Bergvärmepump är en framtidsinvestering för din förening